NeoPedia

خودکفایی در یک تجهیز پزشکی برونکوسکوپ ایرانی از راه رسید

خودکفایی در یک تجهیز پزشکی برونکوسکوپ ایرانی از راه رسید

به گزارش نئوپدیا، به همت متخصصان داخلی، دستگاه برونکوسکوپ تولید و تجاری سازی شد. این محصول دانش بنیان، یکی از تجهیزات پیشرفته و پرکاربرد پزشکی در معاینه مجرای هوایی و ریه است.



به گزارش نئوپدیا به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، ابزار برونکوسکو، که برای مطالعه و بررسی ریه و مجرای هوای بیمار مورد استفاده قرار می گیرد، توسط شرکت فناوری نوین سلامت اردیبهشت به مرحله تولید و تجاری سازی رسید. این محصول دانش بنیان، با سرمایه گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی و حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، وزارت بهداشت و وزارت صنعت، معدن و تجارت ساخته شده تا نیاز حوزه سلامت کشور را تأمین کنند.
احسان سابقی نیا، مدیرعامل شرکت صنایع پیشرفته رضوی، با بیان اینکه تابحال ۵۰ دستگاه از نوع پیشرفته این تجهیز پزشکی، منطبق با استانداردهای جهانی توسط تولید و به مراکز درمانی تحویل شده است، افزود: تولید این محصول دانش بنیان، زمینه ساز توسعه صنعت تجهیزات پزشکی کشور می شود و دسترسی مراکز درمانی به این فناوری را آسان می کند.
وی این اقدام را در جهت خودکفایی کشور در حوزه تجهیزات پزشکی عنوان نمود و اظهار داشت: دستگاههای یاد شده با استانداردهای لازم تولید و قبل از تحویل در بیمارستان های منتخب مورد آزمایش قرار گرفته و تأییدیه های لازم را هم دریافت کرده است.
سابقی نیا، ضمن اشاره به مشکلات تأمین تجهیزات پزشکی به سبب نوسانات ارزی و تحریم ها تصریح کرد: تولید این دستگاه ها در داخل کشور علاوه بر کاهش وابستگی به واردات، باعث تسهیل در دسترسی مراکز درمانی به تجهیزات با کیفیت، کاهش هزینه ها و عرضه خدمات بعد از فروش، سریع تر خواهد شد.
مدیرعامل شرکت صنایع پیشرفته رضوی، در رابطه با کسب مجوزهای لازم هم اظهار داشت: دستگاههای برونکوسکوپ ساخته شده همه مجوزهای لازم از اداره کل تجهیزات پزشکی را دریافت کرده و مطابق با استانداردهای بین المللی طراحی شده است.
وی خاطرنشان کرد: این اقدام نقطه عطفی در توسعه فناوری های پزشکی در ایران و گامی مهم در راه خودکفایی کشور در تولید تجهیزات حیاتی درمانی بحساب می آید.
گفتنی است، برونکوسکوپی، روشی است که به پزشکان اجازه می دهد به ریه ها و مجرای هوا نگاه کنند و معمولا بوسیله ی یک پزشک متخصص در اختلالات ریه (یک متخصص ریه) صورت می گیرد. در این شیوه یک لوله نازک از راه مجرای دهان یا بینی وارد ریه ها می شود. در پایان این لوله های نازک یک دوربین و منبع نور تعبیه شده تا پزشک محیط داخل ریه را بهتر ببیند و یافته های خویش را مستند کند.


منبع:

1404/01/20
09:53:04
5.0 / 5
24
تگهای خبر: استاندارد , بین المللی , تولید , خدمات
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۲
NeoPedia