NeoPedia
دانشگاه آزاد اعلام كرد

ابلاغ بخشنامه جذب عضو هیات علمی پژوهشی و فناور در آینده نزدیك

ابلاغ بخشنامه جذب عضو هیات علمی پژوهشی و فناور در آینده نزدیك

نئوپدیا: رئیس پژوهشگاه و شبكه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی از تدوین بخشنامه جذب و نحوه فعالیت اعضای هیات علمی پژوهشی و فناور آگاهی داد.


به گزارش نئوپدیا به نقل از ایسنا، دكتر بابك نگاهداری، رئیس پژوهشگاه و شبكه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: به منظور افزایش كیفیت فعالیت های پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی بوسیله ایجاد انسجام در انجام پژوهش های بنیادی و كاربردی هدفمند و مساله محور و همین طور به منظور بهبود جایگاه پژوهش و فناوری این دانشگاه بزودی بخشنامه جذب عضو هیات علمی پژوهشی و فناور ابلاغ خواهد گردید.
وی اضافه كرد: ظرفیت سازی و پشتیبانی از نیروی انسانی متخصص در جهت كار آفرینی در حوزه پژوهش و فناوری، تامین، تولید و توزیع كارآمد منابع مالی در حوزه پژوهش از دیگر اهداف تدوین این بخشنامه است.
نگاهداری اشاره كرد: عضو هیات علمی پژوهشی فردی است كه بتواند منابع مالی پژوهشی از سازمانها، موسسات و شركت های خارج دانشگاه ستاندن و در امتداد رفع نیاز آنها تحقیق كند از طرفی توانمندی انجام امور پژوهشی مرتبط در چارچوب طرح های تحقیقاتی و پایان نامه های دانشجویی تحصیلات تكمیلی را داشته باشد و بتواند نتایج تحقیقات خودرا در چارچوب مقالات معتبر علمی عرضه نماید.
وی با اشاره به اینكه عضو هیات علمی فناور فرد نوآوری است كه نتایج تحقیقات را در چارچوب اختراع یا محصول به مرحله تولید انبوه رسانده و در سراهای نوآوری دانشگاه مشغول به فعالیت است، اظهار داشت: مهمترین شرط جذب هیات علمی پژوهشی توسط واحدهای پژوهشی دانشگاه و هیات علمی فناور توسط سراهای نوآوری میزان و جهت مثبت عملكرد این مراكز است.
طبق اعلام روابط عمومی دانشگاه آزاد، رئیس پژوهشگاه و شبكه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی اضافه كرد: حقوق و دستمزد و سایر مزایای افراد جذب شده موردنظر این بخشنامه مانند اعضای هیات علمی آموزشی واحدها و برمبنای ضوابط و بخشنامه های آموزشی و پژوهشی دانشگاه محاسبه و از محل درآمدهای واحد پژوهشی یا سرای نوآوری پرداخت خواهد شد.




منبع:

1398/06/15
23:38:23
5.0 / 5
4374
تگهای خبر: پژوهش , پژوهشی , تولید , دانشگاه
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۱
NeoPedia