NeoPedia

افزایش تولید فراورده های شوینده و پاک کننده با تلاش دانش بنیان ها

افزایش تولید فراورده های شوینده و پاک کننده با تلاش دانش بنیان ها

به گزارش نئوپدیا، یک شرکت دانش بنیان موفق به توسعه فرمولاسیون افزایش ظرفیت تولید فرآورده های شیمیایی شوینده، پاک کننده و روان کننده شده است.



به گزارش نئوپدیا به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، محصولات و فرآورده های شیمیایی همواره مورد نیاز کارخانه ها و مراکز صنعتی کشور بوده است. این در حالیست که بعضی از این محصولات به شکل وارداتی به این مراکز عرضه و مورد استفاده قرار می گیرند. در چند سال گذشته متخصصان و فعالان این حوزه تلاش بسیاری در بومی سازی این محصولات و عدم وابستگی به واردات فرآورده های شیمیایی داشته اند که دراین خصوص شرکتهای دانش بنیان نقش مهمی را ایفا کرده اند.
در همین راستا شرکت دانش بنیان «پاک کوشش کار» (pck-ir.com) با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و با پژوهش و توسعه و فرمولاسیون مطابق دانش جهانی توانسته طرح موفق «افزایش ظرفیت تولید فرآورده های شیمیایی شوینده، پاک کننده و روان کننده» را به سر انجام برساند. این اتفاق گامی موثر در رونق تولید داخل، کار آفرینی و عدم وابستگی به واردات فرآورده های شیمیایی شمرده می شود.
سیدحسین اسماعیل نژاد مدیرعامل شرکت دانش بنیان پاک کوشش کار در رابطه با آغاز فعالیتهای این شرکت اظهار داشت: شرکت در سال ۱۳۷۸ تاسیس شده است. فعالیت این شرکت دانش بنیان، فرمولاسیون فرآورده های شیمیایی است؛ البته بیشترین تمرکز ما بر تولید پاک کننده ها است و اخیرا هم درحال فرمولاسیون یکسری محصولات جدید هستیم.
وی ضمن اشاره به این که کاربردی شدن محصولات این شرکت ابتدا از راه مشکلات یک کارخانه شروع می شود، در مورد اقدامات انجام شده در جهت به کارگیری محصولات ساخته شده این شرکت دانش بنیان اضافه کرد: یک کارخانه با داشتن مشکلاتی در زمینه پاک کنندگی قطعه ها و ماشین آلات با ما وارد گفتگو می شود. پس از بازدید و برگزاری نشست هایی با قسمت فنی این کارخانه، اطلاعاتی کسب می نماییم و با عنایت به مواد خارجی که مصرف می کنند فرمول مشابهی را ابداع و در اختیار آنها می گذاریم.
به گفته اسماعیل نژاد بمحض تثبیت و تایید فرمول، کارخانه ها آنرا خریداری می کنند. در چنین شرایطی سیستم بازرگانی و فروش ما به شکل خودکار شرکتهای مشابه را پیدا می کند که به آنها کالا بفروشد.
مدیرعامل «پاک کوشش کار» در رابطه با ادامه روند همکاری خود با شرکتهای دیگر اشاره کرد: ادامه فعالیتهای ما به این شکل است که پس از حل مشکلات آن شرکت، مشکلات دیگری را به ما ارجاع می دهند و حتی شرکتهای دیگر را به ما معرفی می کنند که ما با آنها وارد گفتگو شویم و فرآورده مورد نیاز آن شرکت را تولید و عرضه نماییم.
وی با بیان این که اساس فعالیتهای این شرکت دانش بنیان تولید فرآورده های شیمیایی قابل استفاده شرکت ها و کارخانه ها است، اشاره کرد: شرکت ها خیلی به فرآورده های جدید رغبتی نشان نمی دهند. در همین جهت بعضی از فرآورده هایمان بر مبنای مشخصات ارسالی کارخانجات همراه با ابداعات بومی سازی است.
اسماعیل نژاد در رابطه با نقش شرکت دانش بنیان خود در اشتغالزایی و افزایش به کارگیری نیروی متخصص بیان نمود: شرکت ها هر چه گسترده تر شوند، اشتغالزایی هم در آنها افزوده می شود، اما با عنایت به فعالیت ما که فرمولاسیون کردن مواد شیمیایی است، رشد و گسترده شدن فعالیتهای ما وابسته به درخواست ها و نیاز مشتری هاست.
به گفته او، در زمان تاسیس این شرکت ۴ نفر در آن درحال فعالیت بود، اما هم اکنون به ۲۰ نفر رسیده است. مسلما افزایش میزان تولیداتمان به اشتغالزایی بیشتری در شرکت می انجامد که البته این اتفاق به جذب بیشتر مشتری ها و کارخانه ها بستگی دارد.
مدیرعامل شرکت «پاک کوشش کار» در مورد نقش حمایت های صندوق نوآوری و شکوفایی در تولید محصولات این شرکت تصریح کرد: کمک های مالی صندوق نوآوری و شکوفایی در تولید محصولات ما بسیار موثر بود. وام هایی که از سمت بانکها به شرکت اعطاء شد یا معرفی شرکت ما به صندوق پژوهش و فناوری شریف همگی سبب افزایش سرعت سرمایه گذاری این شرکت شد.
وی در همین رابطه اضافه کرد: با توجه به این که کارخانه ها در پرداخت حق الزحمه شرکت ها تعلل می کنند و ما هم مجبور هستیم مواد اولیه را نقد بخریم به این علت اعطای این تسهیلات به شرکتهای دانش بنیانی، چون ما اتفاق بسیار مثبت و موثری است.
اسماعیل نژاد در رابطه با اثرگذار بودن حمایت های مالی نهادی، چون صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره کرد: فعالیتهای نهاد مالی، چون صندوق نوآوری و شکوفایی در افزایش تولید محصولات ما بسیار اثرگذار بود. از آنجائیکه تولید کننده هر چقدر بیشتر سرمایه داشته باشد می تواند سریعتر به اهدافش برسد، ازاین رو اعطای وام ۳ میلیارد تومانی از سمت صندوق سبب شد پروژه «ساوه» دو سال زودتر آغاز شود. ما با آن سرمایه توانستیم وسیله مورد نیاز تولیدات خویش را خریداری و طرح توسعه مان را کامل نماییم.
به گفته او، کمک های صندوق نوآوری و شکوفایی بر پروژه ساوه اثرگذار بود و سبب شد زودتر به نتیجه برسیم. ما بعنوان یک شرکت دانش بنیان تلاش می نماییم که با جذب منابع کار خویش را توسعه دهیم. به این علت هر سرمایه ای که از صندوق دریافت کردیم آنرا در خرید موارد اولیه و توسعه طرح هایمان هزینه کردیم.

1403/08/24
11:13:36
5.0 / 5
438
تگهای خبر: پژوهش , تولید , خرید , سیستم
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
NeoPedia