NeoPedia

ساخت دستگاه تشخیص آلودگی آب و غذا توسط محققان كشور

ساخت دستگاه تشخیص آلودگی آب و غذا توسط محققان كشور

به گزارش نئوپدیا محققان کشور موفق به تولید دستگاهی برای تشخیص آلودگی آب و غذا شدند.



به گزارش نئوپدیا به نقل از معاونت علمی و فناوری، حمیده احتسابی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی و مجری طرح دستگاه تشخیص آلودگی آب و غذا اظهار داشت: کار با این دستگاه قابل حمل و ارزانقیمت برای کاربر بسیار آسان است. این دستگاه می تواند آلودگی محصولات کشاورزی یا آب را با دقت بالایی نشان دهد.
احتسابی اضافه کرد: هم اکنون جامعه، نسبت به سلامت آب و مواد غذایی حساسیت بالایی دارد. مصرف کننده می تواند با این دستگاه بعنوان مثال از نبود نیترات در آب شرب اطمینان حاصل کند یا شیر مصرفی را از لحاظ آلودگی های آنتی بیوتیکی مورد پایش قرار دهد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی در مورد تحقیقات انجام گرفته برای تولید این دستگاه اظهار داشت: همچون دیگر مصرف کنندگان این دستگاه می توانند بازرسان و افرادی باشند که ارزیابی های محیطی انجام می دهند. این افراد می توانند چرخه تولید محصولات کشاورزی و دیگر مواد غذایی را از نظر آلودگی به کمک این دستگاه بسنجند. کاربر دیگر این محصول پرورش دهندگان ماهی و فعالان حوزه شیلات هستند.
وی همینطور بیان نمود: این افراد هم می توانند به کمک این دستگاه از سلامت آب موجود در استخرهای پرورش ماهی، مطمئن شوند. این دستگاه به کمک یک نرم افزار نصب شده بر روی تلفن همراه کار می کند. این مورد نقطه قوت این دستگاه است، چونکه دیگر نیازی به استفاده از دستگاههای بزرگ و حجیم قدیمی نیست و استفاده از آن هم برعکس خیلی از نمونه های قدیمی، دشوارتر نیست.
احتسابی ضمن اشاره به حمایت های انجام گرفته از جانب ستاد توسعه فناوری های فوتونیک، لیزر، مواد پیشرفته و ساخت، اظهار داشت: قیمت این دستگاه با نمونه های مشابه خارجی قابل مقایسه نیست و بسیار کمتر است. این وسیله در لبه تجاری سازی قرار دارد و با کمک ستاد، امیدوار هستیم که بتوانیم آنرا به تولید انبوه برسانیم و در داخل کشور عرضه نماییم.

1399/10/25
13:33:21
0.0 / 5
1386
تگهای خبر: تولید , دانشگاه , فناوری , مواد غذایی
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲
NeoPedia