NeoPedia

بهره گیری عراق از ظرفیت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

بهره گیری عراق از ظرفیت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

نئوپدیا: استفاده از ظرفیت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برای توسعه مركز مطالعات استراتژیك دینی عتبه عباسیه عراق در دیدار روسای دو مركز، مورد بررسی قرار گرفت.


به گزارش نئوپدیا به نقل از ایسنا، در دیدار رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و رئیس مركز مطالعات استراتژیك دینی عتبه مقدسه عباسیه عراق؛ دو طرف بر عزم جدی خود به منظور توسعه حوزه های مطالعاتی غرب شناسی انتقادی، اندیشه معاصر جهان اسلام، شرق شناسی و نقد سكولاریسم و مدرنیته و كلام و اندیشه اسلامی با استفاده از تجربه ها و پتانسیل های علمی اندیشمندان حوزوی و دانشگاهی در هر دو كشور تاكید كردند.
در این دیدار، حجه الاسلام والمسلمین دكترعلی محمد حكیمیان، رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، وجود طیف وسیعی از اندیشمندان اصیل و دلسوز فرهنگ و اندیشه اسلامی در حوزه های علمیه و سایر مجامع علمی عراق را یكی از ظرفیت های مهم در آن كشور دانست كه می توانند در شرایط كنونی این كشور زمینه ساز تحولی اساسی در عرصه های علمی و فرهنگی قرار گیرند.
وی تاكید كرد: توجه به نیازهای جامعه از ضروریات حوزه تحول در علوم انسانی است و این امر باید در كنار تحول در علوم انسانی با رویكرد اسلامی مورد توجه بسیار قرار گیرد تا این دسته از علوم بتوانند پاسخگوی نیازهای جامعه خود باشند.
حجت الاسلام والمسلمین سیدهاشم میلانی، رئیس مركز مطالعات استراتژیك دینی عتبه مقدسه عباسیه عراق نیز در این دیدار ضمن استقبال از پیشنهاد پژوهشگاه برای همكاری، اظهار نمود: آثار تولید شده در پژوهشگاه مورد بررسی قرار گرفته و بر ظرفیت های مناسب این آثار برای اهداف مركز مطالعات استراتژیك دینی عتبه شریفه عباسیه واقف هستیم و خیلی از این آثار می توانند منابع قابل توجهی برای پژوهش ها و دوره های آموزشی آن مركز باشند.
او همینطور ارائه آموزش های تخصصی به اساتید و مولفان آثار به منظور آشنایی با زبان عربی فصیح را برای توسعه همكاری ها و مفاهمه ضروری دانست و استفاده از ظرفیت اساتید و آثار پژوهشگاه برای طراحی سرفصل های دوره آموزشی غرب شناسی انتفادی و تهیه منابع مرتبط به زبان عربی را از اولویت های آن مركز دانست.
بنا بر اعلام روابط عمومی وزارت علوم، همین طور دكترعلی محمد حكیمیان از اندیشمندان و دانشجویان وابسته به عتبه شریفه عباسیه عراق دعوت كرد تا از تجارب اساتید پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و آثار باارزش علمی تولید شده در این مركز در فعالیت های علمی و تأسیسی خود در این حوزه استفاده كنند و همكاری دو مركز حول محورهای ترجمه و انتشار آثار به زبان عربی، تألیف آثار و انجام پژوهش های مشترك به زبان عربی، برگزاری كارگاه ها و دوره های آموزشی كوتاه مدت توسعه یابد.




منبع:

1398/09/02
18:03:15
5.0 / 5
4908
تگهای خبر: پژوهش , تولید , دانشگاه , وزارت علوم
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴
NeoPedia