دانشگاه علوم پزشكی مشهد منتشر كرد
فراخوان پسا دكترای داخل دانشگاهی
به گزارش نئوپدیا دومین فراخوان پسا دكترای داخل دانشگاهی سال۹۸ با حمایت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشكی مشهد برگزار می گردد.
به گزارش نئوپدیا به نقل از ایسنا، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشكی مشهد در اینباره اظهار نمود: در این مرحله پنج دانشجو در فیلدهای تحقیقاتی مختلف پذیرش می شوند.
دكتر محسن تفقدی تصریح كرد: افراد واجد شرایط تا ۲۳ آبان می توانند مستندات و مدارك لازم خویش را به همراه اسناد مربوطه به نشانی رایانامه ramresearch@mums.ac.ir ارسال كنند(این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما احتیاج به جاوا اسكریپت دارید).
وی ادامه داد: واكسن دلیوری برای درمان سرطان سینه، كارآزمایی بالینی در زمینه بیماری های قلبی و متابولیك، طراحی و مطالعه داروهای بیماری های قلبی متابولیك، اختلال حافظه و یادگیری در رابطه با التهاب عصبی، مهندسی بافت و سلول درمانی، اثبات كارایی و بررسی روزآمد برخی داروهای مورد استفاده در طب سنتی ایرانی و اسلامی، سنتز درارگانوسیلیكاهای هوشمند پاسخگو به آنزیم MMP و هدفمند شده با آپتامتر و ارزیابی كارایی سیستم تهیه شده بر روی مدل كشت سه بعدی سلول های سرطان پانكراس، سیستم های جدید دارورسانی و انتقال ژن، سیستم های تصمیم یار و مدل پیشگیری، ارزیابی ارتباط الگویی غذایی و میزان انرژی متابولیسم استراحت با ماركرهای سختی عروقی در بیماران بزرگسال قلبی و عروقی مشهد همچون محورهای جذب دانشجو پسا دكترا به حساب می آید.
دوره پسا دكترا دوره ای موقت و معین است كه برای انجام فعالیت های پژوهشی به منظور ارتقاء مهارت های تخصصی و لزوم تحقیقات مستقل برای متقاضی گذراندن این دوره در حوزه در رابطه با تخصص وی ایجاد می شود.
داشتن مدرك دكتری تخصصی (Ph.D) مورد قبول وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی و یا وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری كه بیشتر از یكسال از تاریخ اتمام تعهدات قانونی و یا سه سال از تاریخ دریافت مدرك Ph.D نگذشته باشد، داشتن حداقل سه مقاله اصیل علمی پژوهشی دارای DOI و نمایه شده ISI پس از تاریخ آغاز به تحصیل بعنوان دانشجوی Ph.D و بعنوان نویسنده اول یا مسئول، برخورداری از صلاحیت های عمومی و عدم منع قانونی برای فعالیت بعنوان دانشجو و انتخاب یكی از اساتید واجد شرایط جدول اعلام نیاز همچون شرایط پذیرش داوطلبان به حساب می آید.
علاقمندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی http: //v-research.mums.ac.ir/images/v-research/farakhannnnnn/farakhan2.pdf رجوع كنند.
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب