تدوین سبد پشتیبانی از توسعه صادرات دانش بنیان ها تا ابتدای 1404
به گزارش نئوپدیا، رییس سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بین المللی اظهار داشت: می کوشیم تا تدوین سبد پشتیبانی از توسعه صادرات شرکت های دانش بنیان را تا ابتدای سال آینده غائی نماییم.
به گزارش نئوپدیا به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، دومین نشست از سلسله نشست های انتقال تجربه صادراتی شرکت های دانش بنیان با عنوان «فرصت فردا» با محوریت کشور اندونزی با حمایت سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بین المللی و همکاری معاونت توسعه شرکت های دانش بنیان امروز ۲۲ اسفندماه در محل این معاونت اجرا شد.
حسین روزبه، رییس سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بین المللی، در این جلسه طی سخنانی اظهار داشت: توسعه صادرات شرکت های دانش بنیان جز با همراهی طیف وسیعی از مراکز و سازمان های موثر در جمهوری اسلامی ایران که عهده دار موضوع صادرات هستند، میسر نخواهد شد.
وی اضافه کرد: وقتی از صادرات محصولات دانش بنیان سخن به میان می آید، طبیعتا میدان، حمایت های دیگری را می طلبد تا از رهگذر آن حمایت های ویژه، نهال نوپای صادرات دانش بنیان به یک درخت تنومند تبدیل گردد و بنظر می رسد در وضعیت خاص کشور و وضعیت تحریمی که با آن دست و پنجه نرم می نماییم، شرکت های دانش بنیان راهکار و توسعه صادرات آنها، یکی از مهم ترین ابزارها برای برون رفت کشور از وضع موجود است.
رئیس سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بین المللی همین طور از تدوین سبد پشتیبانی از توسعه صادرات شرکت های دانش بنیان در اوایل سال آینده آگاهی داد و اظهار داشت: ما در معاونت علمی و به طور دقیقتر در سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بین المللی تلاش می نماییم تا سبد حمایت توسعه صادرات را برای شرکت دانش بنیان طراحی نماییم و امیدواریم این سبد تا پایان فروردین ماه سال آینده غائی و به سمع و نظر بازیگران اصلی عرصه علم و فناوری کشور رسانده شود.
این مقام مسئول بر فلسفه وجودی برگزاری سلسله نشست های «فرصت فردا» هم متمرکز شد و اظهار داشت: سلسله نشست های فرصت فردا، تبیین دقیق فرصت ها و مزیت های صادراتی برای بازیگران زیست بوم علم و فناوری کشور است و ما از خلال برگزاری این جلسات می کوشیم تا شناخت دقیق تری از مقاصد صادراتی کسب نماییم و در این جهت از سفرا می خواهیم تا هم با فضای زیست بوم علم و فناوری کشور و مزیت های صادراتی آشنا گردند و هم اطلاعات دقیق و میدانی از نیازهای وارداتی کشورهای هدف به بازیگران زیست بوم علم و فناوری کشور ارایه کنند.
روزبه همین طور با طرح این پرسش که «چرا اندونزی؟» به ظرفیتهای صادراتی این کشور برای دانش بنیان ها پرداخت و اشاره کرد: اندونزی از اقتصادهای رو به رشد دنیا است و از قضا، در نقطه خاصی هم از دنیا قرار دارد و به این علت از توانایی بازیگری در سه اکوسیستم اقتصادی برخورداراست. وسعت سرزمینی، جمعیت بالا و بازار اقتصادی جذابش که می تواند شرکت های دانش بنیان را به اکوسیستم اقتصادی بزرگتری تحت عنوان «آسه آن» (اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا) متصل کند از دیگر امتیازات این کشور برای صادرات است.
وی اضافه کرد: برای تبدیل شدن این فرصت ها به آورده در معاونت علمی و به طور دقیقتر در سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بین المللی از هیچ خدمتی فروگذار نخواهیم کرد.
گفتنی است، قبل از این، نخستین جلسه انتقال تجربه صادراتی شرکت های دانش بنیان به کشور ازبکستان اختصاص داشت و معرفی آخرین محصولات دانش بنیان صادراتی شرکت های ایرانی، آشنایی با رویکردها و ابزارهای حمایتی معاونت علمی و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از صادرات شرکت های دانش بنیان، ارائه فرصت های تجاری و نیازهای صادراتی کشور هدف صادرات و انتقال تجارب موفق شرکت های دانش بنیان صادر کننده به این کشور و... از اهداف برگزاری سلسله جلسات «فرصت فردا» است.
منبع: نئوپدیا
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب