NeoPedia

معرفی برترین های مسابقه هوش مصنوعی دانشگاه امیرکبیر

معرفی برترین های مسابقه هوش مصنوعی دانشگاه امیرکبیر

به گزارش نئوپدیا، در اختتامیه هشتمین دوره مسابقات هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برترین های این دوره از مسابقات در ۵ بخش مختلف مورد تقدیر قرار گرفتند.



به گزارش نئوپدیا به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر (مهما) یا Amirkabir Artificial Intelligence Competitions (AAIC) مجموعه ای از مسابقات در رابطه با حوزه هوش مصنوعی است که از سال ۱۳۹۱ در دانشگاه صنعتی امیرکبیر انجام می شود.
ارتقاء دانش بومی در زمینه هوش مصنوعی، شناسایی و معرفی محصولات و شرکتهای موفق داخلی در رابطه با هوش مصنوعی، فراهم ساختن بسترهای لازم برای عرضه ایده های جدید محققان و کمک به تجاری سازی آنها، فراهم ساختن بسترهای لازم برای عرضه نیازهای سازمان ها، شرکت ها و صنایع و عرضه راهکار توسط محققان و بحث و تبادل نظر میان دانشگاهیان، محققان و صنعت گران پیرامون زمینه های مستعد همکاری اهدافی است که در این رقابت علمی دنبال می شود.
هشتمین دوره این مسابقات از فروردین سالجاری شروع شد و در خلال آن بیشتر از ۵۰۰ تیم در پنج رشته به رقابت پرداختند. از این تعداد ۳۰ تیم به دور نهایی مسابقات راه یافتند. ۳۰ تیم راه یافته به مرحله نهایی با عرضه ایده ها و دستاوردهای خود در مقابل داوران، با یکدیگر به رقابت پرداختند.
در پایان این ماراتون علمی، برترین ها در قسمت های پروژه کارشناسی، چالش پیشبینی بازار سهام، چالش تصدیق هویت گوینده، چالش پیشبینی وفاداری مشترکین شاتل و چالش تشخیص مقصود کاربر و استخراج شکاف های اصلی پیام در چت بات مالی معرفی گشتند.
برترین های این رقابت بر مبنای رای داوران به این شرح است.
برترین های بخش پروژه کارشناسی هوش مصنوعی:
سید عارف طباطبایی از دانشکده مهندسی کامپیوتر
محمد امین جمشیدی از دانشکده مهندسی مکانیک
برترین های چالش پیشبینی بازار سهام:
تیم پایدار از دانشگاه تهران
تیم گل AI از دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان
تیم رانش از دانشگاه اصفهان
برترین های چالش تصدیق هویت گوینده وابسته به متن:
رتبه اول: تیم ALF - دانشگاه صنعتی امیرکبیر
رتبه دوم مشترک: تیم Adli - دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه صنعتی شریف
رتبه دوم مشترک: تیم Naïve – دانشگاه صنعتی امیرکبیر
برترین های چالش پیشبینی وفاداری مشترکین شاتل:
رتبه اول: تیم Red Army – شرکت کننده آزاد
رتبه دوم: تیم NORC - دانشگاه صنعتی امیرکبیر
رتبه سوم: تیم Scr#@m - دانشگاه تهران
برترین های بخش چالش تشخیص مقصود کاربر و استخراج شکاف های اصلی پیام در چت بات مالی:
رتبه اول: تیم Sarv - دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
رتبه دوم: تیم Scr#@m - دانشگاه تهران
رتبه سوم: تیم CognitoChat - دانشگاه تهران
رقابت ۳۰ تیم در مرحله نهایی مسابقه هوش مصنوعی دانشگاه امیرکبیر
دکتر رضا صفابخش در اختتامیه مسابقات هوش مصنوعی با اعلان اینکه این مسابقه تابحال ۸ دوره آن برگزار شده است، اظهار داشت: این مسابقات شامل بیشتر از ۵۰ رقابت مختلف در در این ۸ دوره بوده که بیشتر از ۱۵۰۰ محقق در چارچوب بیشتر از هزار تیم در آن حضور داشتند.
وی هدف از برگزاری این رقابت چاره مسائل صنعت عنوان نمود و اظهار داشت: با طرح این مشکلات در چارچوب رقابت ها، تیم ها می توانند برای این مسائل راهکار عرضه کنند. بدین جهت مسائل طرح شده در این رقابت ها به شکلی طرح می شود که حامیانی از صنعت داشته باشد.
صفابخش حل مسائل مبتلابه صنعت را از خصوصیت های این رقابت ها ذکر کرد و تصریح کرد: نخستین دوره این رقابت ها در سال ۹۱ در ۷ رشته انجام شد و در دومین دوره آن در سال ۹۲ در ۱۰ رشته برگزار شده است.
رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر یا بیان این که این رقابت در سال ۹۷ در ۵ رشته برگزار شده است اشاره کرد: این رقابت ها در سال ۹۸ در ۳ رشته، و ششمین دوره در سال ۱۴۰۱ در ۸ و هفتمین دوره آن در ۴ رشته و هشتمین دوره که سال جاری بوده در ۵ رشته میزبان تیم های حاضر بوده است.
وی با اشاره به جزئیات هشتمین دوره رقابت های هوش مصنوعی توضیح داد: در این دوره ما از حمایت های مادی و معنوی ستاد اقتصاد دانش بنیان دیجیتال معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بهره مند شدیم.
صفابخش برگزاری رویدادهای جنبی را از دیگر برنامه های این رقابت ها نام برد و اضافه کرد: در این دوره از رقابت های هوش مصنوعی ۴ دوره آموزشی برگزاری شد و یک مسابقه بین المللی هم انجام شد که تیم هایی از سایر کشورها حضور داشتند.
وی برگزاری مسابقه ای برای پروژه های پایان نامه های کارشناسی در حوزه هوش مصنوعی را از دیگر برنامه های جنبی این رویداد ذکر کرد و اظهار داشت: در این رویداد برترین پروژه های هوش مصنوعی برگزیده شد.
اهدای ۱۰۰ میلیون تومان به برگزیدگان
صفابخش اظهار داشت: در دوره های آموزشی این دوره از مسابقات، سرفصل هایی برای هر بخش این مسابقه تعریف کردیم که از جانب ۱۵ نفر از اساتید تحصیلات تکمیلی و متخصصان صنعتی انجام شد و این اساتید در یک دوره ۵ هفته ای این سرفصل ها را به شکل مجازی به شرکت کنندگان عرضه کردند.
رئیسمسابقه هوش مصنوعی با اشاره به بخش بین المللی این رقابت اظهار داشت: این بخش با عنوان تصدیق هویت گوینده تعریف شده بود و ۲۵ تیم از کشورهای مختلفی چون کانادا، چین، مصر، آلمان، کره جنوبی، هند، آمریکا و ایران حضور داشتند.
وی یکی از عناوین مسابقه داخلی و ملی این رقابت را پیشبینی بازار سهام با حمایت شرکت کارگزاری پیشرو دانست و اظهار داشت: دستیار هوشمند مالی با حمایت شرکت خدمات انفورماتیک نوین کیش، مسابقه پیشبینی وفاداری مشتریان با حمایت شرکت شاتل و مسابقه بازشناسی گوینده که با حمایت ستاد اقتصاد دیجیتال معاونت علمی از دیگر عناوین این مسابقات محسوب می شود.
صفابخش با اعلان اینکه مسابقه پروژه های برتر کارشناسی هم با حمایت شرکت بیمه سامان برگزار گردید، تصریح کرد: در این رقابت ها ۵۵۰ تیم شرکت کردند که از این تعداد ۳۰ تیم به مرحله نهایی راه یافتند و امروز آخرین تلاش خویش را برای موفقیت در حضور داوران انجام دادند.
وی افزود: به برگزیدگان نهایی هر یک از مسابقات این دوره از جانب حامیان ۱۰۰ میلیون تومان جایزه نقدی اهدا می شود.



منبع:

1403/09/11
08:24:28
5.0 / 5
30
تگهای خبر: آموزش , بین المللی , خدمات , دانشگاه
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۴
NeoPedia