با تلاش دانش بنیان ها محقق شد؛
تجربه رانندگی ایمن با سیستم TCU ایرانی
نئوپدیا: با حمایت ستاد توسعه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی فناوران یک شرکت دانش بنیان موفق به ساخت سامانه تی. سی. یو. شد.
به گزارش نئوپدیا به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، ابراهیم زاده سپاسگزار و حسین معیری، بنیانگذاران شرکت دانش بنیان هوشمند کهربای پارس تیمی متشکل از نخبگان فناور از دانشگاه های مطرح ایران با معرفی محصول نوآورانه تی. سی. یو. گامی بلند در راستای هوشمندسازی خودرو ها برداشته اند.
این پروژه با حمایت ستاد توسعه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات در امتداد تحقق اهداف این ستاد در حوزه فناوری اینترنت اشیا، اتصال پذیری و هوشمندسازی خودرو ها اجرا شده است.
ابراهیم زاده سپاسگزار درباره ی نوآوری این محصول مطرح کرد: تجمیع فناوری های GPS، دزدگیر و دیاگ آنلاین در این محصول، پیش بینی هوشمند و امکان تشخیص مشکلات احتمالی، ارتباط جامع و امنیت بالای داده های خودرو و راننده از خاصیت های این محصول است.
وی با اشاره به چالش های موجود در صنعت خودرو اشاره کرد: هزینه های اضافی مصرف کنندگان، عدم امکان برنامه ریزی های ترافیکی، پشتیبانی محدود و نگرانی از وضعیت خودرو، از چالش های موجود است.
سپاسگذار اضافه کرد: ایجاد بستر مناسب الکترونیک، چک کردن نحوه رانندگی رانندگان، کنترل بخش های مختلف خودرو، اطلاع از موقعیت مکانی خودرو ها برای پیش بینی های ترافیکی و بررسی دائمی سنسورها و وضعیت خودرو و آلایندگی همچون راهکارهای مواجهه با این چالش ها می باشد.
معیری، مزایای رقابتی این محصول را دارا بودن امکانات کامل دزدگیر و کنترل ازراه دور، خاصیت های منحصر به فرد مانند E-Call و B-Call، تشخیص سیمکارت اشباه ی یا بدون مجوز و تعریف نشده برای ارتقای امنیت و آپدیت ازراه دور بیان کرد. همین طور این محصول با قیمت مناسب، رقابتی و باکیفیت بالا و ارائه خدمات بعد از فروش قوی به مشتریان عرضه می شود.
وی همین طور افزود: مصرف کنندگان این محصول افرادی هستند که بدنبال تجربه رانندگی هوشمند و ایمن هستند بویژه رانندگان شهری می باشند. همین طور سازندگان صنایع خودروسازی و شرکت های خودروسازی که بدنبال ارتقا محصولات خود و افزایش رضایت مشتریان هستند.
معیری درباره ی موارد اصلی به کار گرفته شده در این محصول اشاره کرد: ماژول GPS و دریافت داده های ماهواره ای، ماژول بلوتوث و Wifi، دریافت داده های حسگر خودرو و ماژول GSM ارتباط با پلت فرم بوسیله اینترنت فناوری های استفاده شده می باشد.
ابراهیم زاده و معیری خاصیت فناورانه TCU را بررسی اکتساب فناوری در داخل کشور و تامین امنیت نرم افزاری و سخت افزاری و سرعت بالا دانستند.
معیری با اشاره به سطح فناوری ۴ این محصول افزود: تست های اولیه با موفقیت پشت سر گذاشته شده است. برای قسمت پلت فرم از پلتفرمی اپن سورس استفاده و تست های اتصالات و تبادل دیتاها انجام شده است.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در پایان به مزایای گوناگون محصول TCU و حمایت های انجام شده اشاره نمود و اظهار داشت: انتظار می رود این محصول تحولی بزرگ در صنعت خودرو بوجود آورد و به عنوان یک استاندارد جدید در این صنعت مطرح شود.
منبع: نئوپدیا
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب