NeoPedia
دستاورد دانش بنیان ها؛

بومی سازی کاتالیست های مورد نیاز صنایع نفت، گاز و پتروشیمی

بومی سازی کاتالیست های مورد نیاز صنایع نفت، گاز و پتروشیمی

به گزارش نئوپدیا، یک شرکت دانش بنیان با تولید محصولات استراتژیک مورد نیاز صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، زمینه کاهش خام فروشی و حرکت به سمت زنجیره های پایین دست را فراهم نموده است.



به گزارش نئوپدیا به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، شرکت دانش بنیان تولیدی مهندسی نیتل پارس در سال ۱۳۸۷ با هدف بومی سازی و انتقال تکنولوژی تولید انواع جاذب ها، کاتالیست ها و مواد شیمیایی پرمصرف در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و همینطور عرضه خدمات مهندسی مرتبط تاسیس شد.
کارخانه این شرکت واقع در منطقه ویژه اقتصادی شیراز در چهار فاز برنامه ریزی شده که در مرحله اول با استفاده از خطوط تولید تمام اتوماتیک (Bead & Pellet) و خط تولید دستی (Pan Granulator)و همینطور نیروی انسانی آموزش دیده، از سال ۱۳۹۴ موفق به تولید انواع مولکولارسیو (Type A & X) و آلومینای فعال شده است؛ که با توجه به ظرفیت تولید ۱۰ هزار تن در سال امکان تولید و تحویل کالاهای سفارش گذاری شده در کوتاهترین زمان فراهم گشته است.
فاز بعدی توسعه خطوط تولید شرکت نیتل پارس، افتتاح خط تولید تمام خودکار مواد ضد کف (آنتی فوم) با ظرفیت تولید سالیانه سه هزار لیتر بوده که با استفاده از تکنولوژی تولید به روز و نیروی انسانی آموزش دیده موفق به تولید محصول باکیفیت قابل قبول شده است.
فرشید نوربخش، مدیرعامل شرکت دانش بنیان نیتل پارس ضمن اشاره به این که کاتالیست ها در فرآیند تولید خیلی از محصولات صنعت نفت، گاز و پتروشیمی نقش موثر دارند، اظهار نمود: یکی از پرکاربردترین و مهم ترین موادی که امروزه در صنایع مختلف، مورد استفاده قرار می گیرد، کاتالیست است.
به گفته او، طرح تولید کاتالیست های ناهمگن (هیتروژن) توسط این شرکت با ظرفیت سالیانه ۱۵ هزار تن با میزان سرمایه گذاری ۱۱ هزار میلیاردریال و اشتغال ۱۴۰ نفر به بهره برداری رسید.
وی، تولید انواع جاذب های غربال مولکولی، تولید انواع کاتالیست ها و جاذب های خاص، تولید انواع آلومینای فعال، آلومینای تقویت شده، آلومینای کامپوزیتی و پودر آلومینای فعال، تولید آنتی فوم پایه سیلیکونی، عرضه خدمات آزمایشگاهی جهت آنالیز انواع جاذب ها، کاتالیست ها و مواد شیمیایی و عرضه خدمات مهندسی جهت واحدهای جذب سطحی و کاتالیستی همچون فعالیتهای شرکت تولیدی مهندسی نیتل پارس خواند.
نوربخش به تشریح محصولات تولیدی این شرکت پرداخت و اظهار داشت: مولکولارسیو، مولکولارسیو ۳A، مولکولارسیو ۴A، مولکولارسیو ۵A، مولکولارسیو ۱۳X همچون محصولات دانش بنیان شرکت است.
به گفته او، نم زدایی از جریان های گازی و مایع هیدروکربنی و غیر هیدروکربنی، خشک کردن گازهای مبرد، نم زدایی از حلال ها و الکلها از قبیل، متانول، اتانول و...، خشک کردن مونومرهای واکنش پذیر مانند الفین ها، نم زدایی در صنایع رنگ و پلاستیک، تولید اکسیژن با خلوص بالا از هوا در فرایند جذب با تناوب فشار PSA، حذف CO۲، CO، H۲S و ترکیبات مرکاپتان از جریانهای گازی و مایع هیدروکربنی، جداسازی ترکیبات ایزو و نرمال پارافین در برشهای مختلف نفتی، نمزدائی از گازهای صنعتی، حذف CO۲، CO و رطوبت از گازهای صنعتی و هوا (واحدهای ASU و حذف CO۲ از جریانهای گازی و مایع هیدروکربنی همچون کاربردهای محصولات دانش بنیان شرکت است.


منبع:

1403/06/06
21:23:34
5.0 / 5
171
تگهای خبر: آموزش , تقویت , تكنولوژی , تولید
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱
لینک دوستان نئوپدیا
NeoPedia