NeoPedia
توسط دانش بنیان ها محقق شد؛

ساخت دستگاه چندمنظوره خورشیدی با کاربرد در معادن و مناطق دوردست

ساخت دستگاه چندمنظوره خورشیدی با کاربرد در معادن و مناطق دوردست

به گزارش نئوپدیا، متخصصان یک شرکت دانش بنیان دستگاه چندمنظوره خورشیدی ساختند که می تواند در کانکس مورد استفاده قرار گیرد و در معادن و مناطق دوردست آب و برق را تأمین کند.



ابوالفضل حاجی زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار نمود: این شرکت دانش بنیان با پشتوانه علمی و دانشگاهی، تجارب مهندسی و ارتباط با صنایع و دانشگاه ها، با استفاده از نیروی متخصص و اساتید دانشگاهی در حوزه بهره وری انرژی، انرژی های تجدیدپذیر و تأسیسات مکانیکی در پارک علم و فناوری استان مرکزی فعالیت می کند.
مدیر عامل شرکت پل آسمان سبز مانا، مشاوره، طراحی، ساخت، اجرا، تأمین تجهیز و خدمات بعد از فروش در زمینه تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی، صنعتی و خانگی در زمینه مدیریت، ممیزی و بهره وری انرژی، انرژی های تجدیدپذیر بویژه انرژی خورشیدی، تأسیسات مکانیکی و تجهیزات تهویه مطبوع گرمایشی و سرمایشی را از اصلی ترین فعالیتهای شرکت عنوان نمود.
وی افزود: این شرکت در عرصه تولید محصولات فناورانه خورشیدی فعالیت دارد و تابحال محصولاتی چون درخت خورشیدی چندمنظوره، خشک کن خورشیدی هیبریدی و دستگاه تولید همزمان برق، گرمایش، سرمایش و آب شیرین از انرژی خورشیدی را به تولید رسانده است.
حاجی زاده تصریح کرد: رسالت ما اینست که استفاده از تجهیزات فناورانه خورشیدی را توسعه دهیم چون که هم اکنون با بحران انرژی و آلودگی های زیست محیطی رو به رو بوده و از سویی در فصل تابستان با ناترازی برق مواجه هستیم بنابراین محصولات این شرکت بر این اساس طراحی و ساخته شده است.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اضافه کرد: خشک کن خورشیدی تجهیزی است با استفاده از انرژی خورشید به خشک کردن میوه و سبزیجات می پردازد و محصول خوبی برای روستاییان و افراد کم بضاعت است. حدود ۳۰ درصد از محصولات میوه و سبزیجات در باغ ها و مزارع به ضایعات تبدیل می شود در حالی با استفاده از این دستگاههای خشک کن حداقل ضایعات را خواهیم داشت و ارزش افزوده بیشتری به دنبال دارد. اشتغال زایی و درآمدزایی روستاییان هم از دیگر مزایای بکارگیری این محصول دانش بنیان است.
وی درخت خورشیدی چندمنظوره را دیگر محصولات دانش بنیان این شرکت بیان کرد و اظهار داشت: این محصول می تواند مورد استفاده شهرداری ها قرار بگیرد. درخت خورشیدی علاوه بر تولید برق در شب روشنایی محوطه را به دنبال دارد و در روز افراد می توانند از سیستم برق ذخیره شده آن استفاده نمایند و برای شارژ لپ تاپ و موبایل از آن بهره ببرند.
حاجی زاده افزود: محصول بعدی دستگاه چند منظوره خورشیدی است که می تواند یک کانکس را هوشمند کند. کانکس هوشمند تجهیزی است که برای مراکز انتظامی، نظامی و ستادهای بحران به کار می آید. این محصول دانش بنیان علاوه بر تأمین برق، گرمایش، سرمایش، آب شیرین هم تأمین خواهد نمود. همینطور در معادن و مناطق دوردست که اتصال شبکه وجود ندارد، این کانکس هوشمند به کار می آید. این فعال فناور ساخت پمپ آب خورشیدی را یکی دیگر از محصولات شرکت عنوان نمود و اضافه کرد: این پمپ در واقع نوعی از پمپ های الکترونیکی است که انرژی الکتریکی خویش را از راه پنل های خورشیدی دریافت می کند. پمپ آب خورشیدی از یک درایور و چند پنل خورشیدی تشکیل شده است. عدم احتیاج به سوخت، عدم احتیاج به موتور برق کارکرد بدون سر و صدا هزینه مناسب و مقرون به صرفه بودن عدم احتیاج به تعمیر و نگهداری مداوم طول عمر مفید بالا و از مزایای این دستگاه هستند. این محصول قابل استفاده برای کشاورزان، عشایر، باغداران، ویلاداران، روستاییان دور از منابع آب و شبکه سراسری برق و … می باشد. وی ضمن اشاره به ساخت پکیج های خورشیدی توسط متخصصان شرکت اظهار داشت: پکیج های خورشیدی از مجموعه ای از تجهیزات شامل پنل خورشیدی، باتری، قاب کنترلر، لامپ DC، سیم شارژ و… بوده و بگونه ای طراحی شده اند که کاربر بتواند بدون احتیاج به تجهیز اضافه ای از مزایای یک سیستم برق خورشیدی بهره برده و آنرا به سادگی به هر مکانی که نیاز است حمل کند. حاجی زاده بیان نمود: وزن کم، قابل حمل بودن و سادگی نصب و راه اندازی در کنار هم باعث می شوند این محصولی بسیار مناسب برای تأمین برق مورد نیاز عشایر در مناطق دور افتاده و روستاییان و … باشد.

1403/04/31
10:59:17
5.0 / 5
313
تگهای خبر: الكترونیك , تولید , خدمات , دانشگاه
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
NeoPedia