طراحی سیستم نظارت کیفیت هوای داخل ساختمان در دانشگاه شهید چمران اهواز
نئوپدیا: خوزستان دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه شهید چمران اهواز موفق به ˮطراحی و پیاده سازی سیستم نظارت کیفیت هوای داخل ساختمانی بر پایه تکنولوژی اینترنت اشیاˮ شدند.
به گزارش نئوپدیا به نقل از ایسنا، این سیستم بمنظور مانیتور و نظارت بر خط پارامترهای حساس کیفیت هوا مانند دما، دود، نشت گاز آتش زا و برخی گازهای سمی در فضای داخلی ساختمان طراحی شده است.
این سیستم با ارسال این اطلاعات بر روی شبکه ی اینترنت، می تواند پارامترهای کیفیت هوای ساختمان را به کاربران، مسئولان ساختمان ها و همین طور مراکز آتش نشانی منطقه، بصورت برخط و بلادرنگ نشان دهد؛ بر این اساس با ارسال اطلاعات مربوط به پارامترهای حساس روی سرور مرکزی، همه اطلاعات قابل دسترسی روی کامپیوتر و یا گوشی موبایل کاربران است.
همچنین این سیستم قابلیت تنظیم نرم افزاری، برای نشان دادن پارامترها بصورت نمودار و تنظیم آستانه حساسیت برای اعلام موقعیت اضطراری پارامترها مورد نظر را دارد. این سیستم بر پایه شبکه های بی سیم برد بلند با توان مصرفی کم توسط «گروه تحقیقاتی کاربردهای هوشمند شبکه های بی سیم» توسط دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه شهید چمران اهواز با راهنمایی و نظارت دکتر مهدی نادری سورکی طراحی شده است.
در حال حاضر سیستم نظارت کیفیت هوا بصورت عملی در شهر قلعه تل خوزستان و مناطق روستاهای اطراف آن بصورت موفق پیاده و آزمایش شده است.
علاقه مندان به کسب اطلاعات بیشتر درباره ی اهداف اصلی گروه پژوهشی برنامه های کاربردی هوشمند مبتنی بر شبکه های بی سیم (Winiapp) می توانند به آدرس www.winiapp.com مراجعه کنند.
منبع: neopedia.ir
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب