با انعقاد تفاهم نامه بین دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی و وزارت جهاد كشاورزی، محقق شد:
همكاری مشترك در حوزه سلامت محصولات كشاورزی، دهكده سالم و غذا و كرونا
به گزارش نئوپدیا فعالیتهای علمی و تحقیقاتی مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و وزارت جهاد کشاورزی توسعه پیدا می کند.
به گزارش نئوپدیا به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا زالی در نشستی که با حضور دکتر کامبیز بازرگان، معاون جهاد کشاورزی برگزار شد، نسبت به انجام پروژه های علمی و تحقیقاتی مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و وزارت جهاد کشاورزی در حوزه های مختلف اعلام آمادگی کرد.
وی با ارائه پیشنهادی در مورد تشکیل یک کارگروه اجرایی و علمی مشترک بین دانشگاه و وزارت جهاد کشاورزی، خاطرنشان کرد: در این دو نهاد ظرفیت های لازم برای شکل گیری مراکز رشد و مراکز تحقیقاتی مشترک در تناسب با اهداف و اولویت های ملی وجود دارد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن اشاره به ظرفیت همکاریهای آموزشی بین دانشگاه و وزارت جهاد کشاورزی، راه اندازی رشته هایی در حوزه گیاه پزشکی، سموم، بیماری های مشترک بین انسان و حیوان و امنیت غذا را همچون این ظرفیت ها عنوان نمود.
زالی در ادامه ضمن اشاره به فراهم بودن ظرفیت های لازم در حوزه هایی همچون پروبیوتیک ها، انتخاب شهر و یا روستایی بعنوان شهر نمونه غذا و دارو، تقلبات غذایی، بیماری های مشترک بین انسان و دام و انسان و گیاهان، ارتباط بین سرطان و غذا، افزایش آموزش همگانی و ارتقای سواد سلامت، اقلیم شناسی و بوم شناسی گیاهان دارویی، بر لزوم همکاریهای مشترک بین وزارت جهاد کشاورزی و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد.
در ادامه این نشست دکتر تاجر معاون جهاد کشاورزی هم نسبت به فراهم سازی زمینه های لازم برای انجام اقدامات مشترک و همکاری علمی و اجرایی بین وزارت جهاد کشاورزی و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام آمادگی کرد.
وی با اشاره به اینکه این دو نهاد می توانند برای رسیدن به اهداف مشترکی همچون پایداری، سلامت و خود اتکایی در غذا از ظرفیت های یکدیگر بهره مند شوند، پیشگیری از وابستگی به واردات خیلی از محصولات کشاورزی و غذایی را نیازمند اتحاد بین حوزه بهداشت و جهاد کشاورزی عنوان نمود.
رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ضمن اشاره به وجود ۲۰ موسسه تخصصی، ۳۴ مرکز و ۳۱۲ ایستگاه تحقیقاتی در وزارت جهاد کشاورزی، اظهار نمود: می توان در حوزه سلامت محصولات کشاورزی اقدامات مشترک زیادی انجام داد.
تحقیقات در حوزه عسل و زنبورداری، آموزش چگونگی تولید محصولات سالم و انتقال صحیح به بازار، ضایعات و باقی مانده های غذایی، تاسیس مرکز مشترک پژوهش های کیفیت و سلامت غذا و راه اندازی دهکده سلامت از دیگر پیشنهادهای دکتر تاجر برای فعالیتهای علمی و پژوهشی مشترک بین این دو نهاد بود.
در بخش دیگری از این نشست انعقاد تفاهم نامه ای بین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و وزارت جهاد کشاورزی با محورهای سلامت محصولات کشاورزی، پژوهش کیفیت غذا، بیماری های مشترک بین انسان و گیاه، دهکده سالم، آموزش و ترویج، غذای ارگانیک و غذا و کرونا در دستور کار قرار گرفت.
منبع: neopedia.ir
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب