امكانات آزمایشگاه چاپ سه بعدی در اختیار پژوهشگران قرار گرفت
نئوپدیا: مدیر شبكه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری از ارائه توانمندی ها و امكانات آزمایشگاه چاپ سه بعدی به پژوهشگران آگاهی داد.
به گزارش نئوپدیا به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، رضا اسدی فرد با اشاره به پیوستن آزمایشگاه چاپ زیستی سه بعدی امید آفرینان مهندسی آینده به اعضای شبكه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی، بیان كرد: با پیوستن این آزمایشگاه، به شبكه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری، این امكان برای دانشجویان و اعضای هیات علمی فراهم گشته است كه از تسهیلات و تخفیفات ویژه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، برای انجام پژوهش در زمینه چاپ سه بعدی زیستی این آزمایشگاه استفاده كنند.
وی اضافه كرد: با پیوستن این آزمایشگاه به شبكه، امكان بهره مندی پژوهشگران از خدماتی چون انواع تكنولوژی های چاپ مكانیكی و نیوماتیك، چاپ مواد ترموپلاستیك با دمای بالا، امكان كراسلینك نوری و طول موج فرابنفش، امكان استفاده زیر هود و اختصاصی سازی دستگاه ها و غیره فراهم می شود.
به گفته اسدی فرد، توانمندی ها و امكانات آزمایشگاه چاپ سه بعدی زیستی امید آفرینان مهندسی آینده در پایگاه اینترنتی شبكه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی در دسترس پژوهشگران و صنایع قرار گرفته است.
وی اشاره كرد: با عنایت به افزایش بیش از پیش تعداد افراد حاضر در فهرست انتظار عمل پیوند عضو و تعداد خیلی كم افراد اهدا كننده عضو در دنیا، تولید بافت های زنده و قابل پیوند در محیط آزمایشگاهی از چالش های پیش روی دانشمندان محسوب می شود.
مدیر شبكه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری افزود: هر چند روش های مهندسی بافت توانسته اند تا حدودی به موفقیت هایی در این راه برسند، اما كوشش برای ساخت بافت هایی با هندسه و سلول هایی مشابه بافت بدن همچنان ادامه دارد. روش چاپ سه بعدی زیستی همچون راهكارهای نوین در این زمینه است كه امكان قرارگیری سلول و مواد مختلف را در هندسه ای مشابه بافت های بدن را فراهم می آورد.
منبع: نئوپدیا
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب