تولید ۶۶ محصول فناورانه از پایان نامه های دانشگاهی
به گزارش نئوپدیا مدیر مرکز توسعه واحدهای فناور پارک فاوا از پشتیبانی از 66 پایان نامه برای تولید محصول آگاهی داد و اظهار داشت: این حمایت در قالب گرنت جوانه به طرح ها اعطا شده است.
به گزارش نئوپدیا به نقل از ایسنا مهندس جعفری امروز در نشست حکمرانی مدرن در پارک های علم و فناوری، پارک های علم و فناوری را محلی برای حضور شرکت های دانش بنیان دانست و اضافه کرد: ایجاد یک کسب وکار دانش محور مراحل مختلفی دارد که همچون آن می توان به مراحل پیش رشد، رشد، تبدیل ایده به فناوری و تجاری سازی محصول اشاره نمود.
وی پارک فاوا را پارکی با تمرکز بر صنعت و بازار توصیف کرد و افزود: در این پارک اکوسیستم توسعه فناوری به وجود آمده است.
جعفری، پارک های فناوی را شامل پارک های تخصصی، دانشگاهی و استانی نام برد و تصریح کرد: پارک های استانی نسبت به پارک های دانشگاهی پتانسیل بیشتری برای صنعتی سازی فناوری دارند و پارک فاوا که رویکرد بازار دارد، بر توسعه و بلوغ فناوری تمرکز دارد.
وی با اشاره به ایجاد شبکه توسعه اقتصاد دیجیتال کشور (تاد) توضیح داد: این شبکه پلتفرمی است که در آن شرکت های دانش بنیان، مراکز رشد، پارک های علم و فناوری و شتابدهنده های دارای مجوز رسمی با هدف توسعه اقتصاد دیجیتال با یکدیگر همکاری دارند.
مدیر مرکز توسعه واحدهای فناور پارک فاوا، شرکای راهبردی این شبکه را پارک های فناوری، مراکز رشد، کارخانه های نوآوری و شتابدهنده ها عنوان نمود و تصریح کرد: تا حالا ۲۵ پارک، ۲ مرکز رشد و یک شتابدهنده در شبکه تاد عضو هستند.
جعفری، ارائه حمایت به توسعه فناوری را از اهداف ایجاد این شبکه دانست و تصریح کرد: گرنت جوانه همچون این حمایت هاست، این حمایت برای تبدیل پایان نامه های دانشگاهی به فناوری است که فراخوان اول آن در اسفندماه سال قبل انتشار یافته است.
به گفته وی در قالب این حمایت بعد از ارزیابی ۸۸ طرح در نهایت از ۶۶ پایان نامه برای تبدیل به محصول حمایت شده است.
وی افزود: گرنت دیگر، گرنت رشد بذری و بلاعوض است.
جعفری پشتیبانی از آزمایشگاه ها را در قالب برنامه اعتبار شکوفایی این پارک دانست و اظهار داشت: این طرح پشتیبانی از آزمایشگاه های فناورانه بمنظور تولید محصول نیمه صنعتی است که در قالب سرمایه گذاری خطرپذیر اعطا می شود.
مدیر توسعه واحدهای فناور پارک فاوا از انتشار فراخوان این برنامه در آینده نزدیک آگاهی داد.
منبع: neopedia.ir
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب