NeoPedia
توسط محقق ایرانی؛

هیدروژل رسانا برای ساخت ربات های منعطف تولید شد

هیدروژل رسانا برای ساخت ربات های منعطف تولید شد

نئوپدیا: استاد ایرانی دانشگاه کارنگی ملون موفق به تولید نوعی هیدرو ژل رسانا شده که طراحی و ساخت ربات های نرم و منعطف را تسهیل می کند.



به گزارش نئوپدیا به نقل از نیواطلس، ساخت ربات هایی با قابلیت عبور دادن الکتریسیته هم اکنون مستلزم استفاده از مواد جامد است و این ربات های سخت و غیرمنعطف را نمی توان در خیلی از محیط های حرفه ای یا در وضعیت خاص به کار برد.
اما دکتر مجیدی استاد دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه کارنگی ملون که در زمینه های رباتیک و تولید محصولات مهندسی زیستی تحقیق می کند، با معلق کردن پوسته هایی از نقره در ابعاد چند میکرومتر در یک هیدرو ژل از جنس پلی اکریل آمید موفق شد، هیدروژلی رسانا تولید نماید که برای ساخت انواع ربات های منعطف قابل استفاده خواهد بود.
زمانی که از مقدار آب این ترکیب کاسته شود، تکه های نقره با یکدیگر مرتبط شده و شبکه ای را در درون هیدرو ژل شکل می دهند که هم برای انتقال الکتریسیته قابل استفاده می باشد و هم در مقابل فشار، ضربه و خم شدن مقاوم است و حتی در چنین شرایطی رسانایی خودرا از دست نمی دهد. این نخستین بار است که یک هیدرو ژل رسانا با چنین انعطافی در جهان تولید می شود.
به گفته دکتر مجیدی از این اختراع می توان برای تولید الکترودهای قابل نصب بر روی پوست برای شبیه سازی حرکات عضلات بهره برد تا اختلال های شبکه عصبی بدن افراد لطمه دیده برطرف شود. از این هیدرو ژل می توان برای تولید ربات های شناگر که می توانند از تمامی موانع و منافذ عبور کنند نیز استفاده نمود. وی معتقد می باشد اختراع مورد اشاره را می توان برای تولید پوشیدنی های تولیدکننده انرژی، نمایشگرهای منعطف و نیز حسگرهایی نیز به کار برد که قادر به دریافت و پردازش سیگنال های مغزی هستند.


منبع:

1400/01/04
13:43:13
5.0 / 5
1046
تگهای خبر: تولید , دانشگاه
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
NeoPedia