معاون وزیر علوم مطرح كرد:
آمادگی وزارت علوم برای تقویت پژوهشكده انار در فردوس
به گزارش نئوپدیا خراسان جنوبی معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه وزارت علوم برای فعال شدن و تقویت پژوهشکده انار در شهرستان فردوس آمادگی دارد، اظهار داشت: یک سوی این پژوهشکده فعالیتهای علمی و سوی دیگر آن اتحادیه تولیدکنندگان انار است و آنها هم باید در کنار دانشگاه در این امر سرمایه گذاری کنند.
غلامحسین رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، امروز ۴ دی در بازدید از دانشکده فنی و مهندسی و مرکز رشد فردوس اظهار داشت: برای توسعه فناوری نیازمند مشارکت جوانان تحصیل کرده هستیم که مهم ترین آنها حضور در بستر مراکز نوآوری و رشد، پردیس ها و پارک های علم و فناوری است.
به گزارش نئوپدیا به نقل از ایسنا، رحیمی ضمن اشاره به راه اندازی مرکز هوانوردی عمومی در فردوس هم اظهار داشت: باید این مرکز بعنوان محل تفریح برای جوانان تلقی شود تا از دیگر استان ها هم بتوانند در آن حضور شوند.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همینطور در بازدید از دانشگاه بزرگمهر قاینات هم از تعداد کم اعضای هیات علمی و تجهیزات اندک کارگاه های این دانشگاه انتقاد نمود و اظهار داشت: منطقه قاینات یک منطقه صنعتی است و ما هم در دانشگاه باید یک نگاه ویژه به رشته های فنی داشته باشیم.
رحیمی، در بازدید از دانشکده کشاورزی سرایان ضمن تاکید به استفاده مناسب و تقویت ساختار آموزشی این واحد دانشگاهی و استفاده از ظرفیت مراکز رشد و فناوری و شرکتهای دانش بنیان، اظهار داشت: شهرستان سرایان از قطب های کشاورزی استان خراسان جنوبی است که در سالهای اخیر دانشکده کشاورزی آن فعال بوده ولی به دلیل کمبود داوطلب و عضو هیات علمی فعالیت در حدانتظار را در آن شاهد نبوده ایم و به رغم اینکه اثرگذاری خوبی در منطقه داشته است، اما به نحوه مطلوبی از امکانات و زیرساخت های موجود بهره برداری نشده است.
وی اضافه کرد: هدف از این بازدید این است که بتوانیم این مرکز آموزش عالی کشاورزی را حفظ نموده و در رشته های دارای متقاضی فعال نگهداریم و با تأمین تجهیزات و زیرساخت های موجود، کمبودها را رفع نماییم و رشته های در شأن دوره های روزانه و حضوری آموزش عالی دولتی را داشته باشیم.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: با عرضه برنامه های ترکیبی در سطح شهرستان شاید بتوان شاهد رشد آموزش عالی وجذب واحدهای فناور در مرکز رشد شهرستان سرایان باشیم و مجموعه دانشکده به صورت مستقل فعال شوند و بتوان برای آینده سه چهار سال دیگر مرکز موجود را فعال نگه داشت و با حضور واحدهای فناور از وجود جوانان فارغ التحصیل شهرستان سرایان استفاده نماییم.
وی با اشاره به اینکه نباید در شهرستان نسبت به اشتغال جوانان بی تفاوت باشیم، اضافه کرد: دانشکده کشاورزی از محل های کمک به اشتغال است و شهرهایی مثل سرایان بیشتر از احتیاج به آموزش عالی احتیاج به آموزش های دانش بنیان فرزندان آن شهر دارد.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اضافه کرد: تنظیم این برنامه توسط دانشگاه جامع استانی(دانشگاه بیرجند) در چارچوب یک طرح توجیهی به منظور پذیرش دانشجو عرضه خواهد شد و تلاش خواهیم کرد از این ظرفیت با همکاری مردم ومسئولان بیشتر استفاده گردد.
منبع: نئوپدیا
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب