NeoPedia
با نانوذرات؛

نشت مایعات در سیستم گوارش پس از عمل قابل تشخیص می شود

نشت مایعات در سیستم گوارش پس از عمل قابل تشخیص می شود

نئوپدیا: پژوهشگران در سوئیس موفق به ساخت ابزار بسیار کوچکی شدند که هر نوع نشت سیال در سیستم گوارش را پس از عمل جراحی به سرعت شناسایی می کند.



به گزارش نئوپدیا به نقل از مهر، پس از عمل جراحی گاهی نشت مایعات بدن می تواند سبب خطراتی برای بیمار شود که تشخیص دیرهنگام آن به قیمت جان بیمار تمام می شود. بتازگی پژوهشگران نوار پلاستیکی کوچکی ساختند که می تواند نشت از دستگاه گوارش را بمحض وقوع نشان داد. این ابزار نیاز به تجهیزات آزمایشگاهی نداشته و پرنسل آموزش دیده ماهر نیز برای آن نیاز نیست.
اینگ هرمان و همکارانش در لابراتوار مهندسی سیستم های نانوذرات از قدرت آنزیم هایی که بطور معمول در دستگاه گوارش یافت می شود، بهره برده و آنها را به یک نوار تست وصل می کنند. چنین ساختاری به عنوان ابزار تشخیص قابل استفاده بوده و می تواند نشت را در سیستم گوارش تشخیص دهد.
اینگ هرمان می گوید: «نشت مایعات غیر استریل و هضم شونده در دستگاه گوارش می تواند منجر به عفونت های جدی داخل شکمی و شوک سپتیک شود. این نشت مایعات هرچه سریعتر تشخیص داده شود، نتیجه بهتر می شود. آزمایش زمان واقعی با یک نشانگر بصری، پیشرفت قابل توجهی خواهد بود.»
در طی پروسه بهبود پس از عمل، بدن مایع زخم تولید می کند که بطور معمول بوسیله لوله هایی که در بدن قرار داده می شود، این مایعات از بدن خارج می شوند. این سیالات بطور مرتب در لابراتوار بررسی می شود تا عفونت احتمالی به سرعت تشخیص داده شود. این آزمایش ها، هرچند دقیق بوده، اما وقت گیر هستند و به پرسنل و تجهیزات آموزش دیده نیاز دارند که همیشه در دسترس نیستند. آنها همین طور یک نقطه از زمان، بطور معمول یک نمونه در بامداد را نشان می دهند و فقط یک دفعه در روز آزمایش می شوند.
این گروه ابزاری به اندازه بند انگشت ساختند که می تواند در لوله های خروجی مایعات از بدن قرار گیرد. این ابزار حاوی ژلاتین، نشاسته و مقداری چربی است که در صورت وجود نشت در بدن تغییر رنگ می دهد. رنگ آزاد شده قابل شناسایی است. آزمایش روی ۳۲ بیمار، نشان داد که این ابزار با دقت بالا می تواند موارد نشتی را مشخص نماید. مقادیر کم آنزیم هم می تواند سیگنال قابل توجهی بوجود آورد و نشت را در بدن مشخص نماید.

1403/04/06
20:12:16
5.0 / 5
306
تگهای خبر: آموزش , پژوهش , پژوهشگران , تولید
این مطلب نئوپدیا را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
NeoPedia